Online workshop baby/peuter massage (0 - 4 jaar)

Online workshop baby/peuter massage (0 - 4 jaar)

20 mei - van 19.30 uur tot 21.00 uur

Wil je de band met je baby/peuter versterken?

Heeft je baby of kindje last van krampjes, constipatie, astma, krijgt hij/zij tandjes of is je baby of peuter vaak onrustig? Het – zelf-  geven van voet reflexologie aan je kind kan hem/haar helpen ontspannen.

Studies hebben aangetoond dat baby’s en jonge kinderen ongelooflijk snel reageren op voetreflexologie. Omdat baby’s en peuter's ervan houden dat hun voeten worden aangeraakt, is het een heerlijke manier om met ze te werken en een liefdevolle band te bevorderen. Het biedt alle voordelen van een niet-invasieve en medicijnvrije natuurlijke therapie. De gebruikte technieken hebben tot doel het immuunsysteem te versterken evenals krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten.

Stel je voor; een rustgevende behandeling die je zelf kan geven, maximaal 5 minuten lang, en die overal kan worden toegepast; in de supermarkt, in een restaurant, onderweg of thuis.

De online lessen worden qua communicatie verzorgd via het platform www.op1lijn.online Zij zorgen ervoor dat je een zoom link krijgt om bij de lessen aanwezig te zijn en helpen je als je problemen hebt met inloggen. (schrijf) tolken zorgen voor optimale communicatie.

Datum

20 mei 2021 

Tijd

19.30 uur tot 21.00 uur

Locatie

Online via Zoom

Kosten

17,50