Relax weekend

Relax weekend

Vrijdag 12 t/m 14 november 2021

Vrijdag t/m zondag worden ondergedompeld in een warm bad van ontspanning, aandacht & mildheid.

Relax weekend 
In het midden van de lente gaan we richting Ane (Overijssel). Het kleine stadje Ane hoort bij de gemeente Hardenberg. We verblijven op een bijzondere plek tussen de bossen en groene velden, waar je van vrijdag t/m zondag ondergedompeld wordt in een warm bad van ontspanning, aandacht & mildheid. 

Een weekend voor jezelf, om even uit de hectiek & verplichtingen van alledag te stappen, uit te rusten, op te laden, (opnieuw) te verbinden met jezelf en zo je balans weer terug te vinden. Veel dove en slechthorende mensen werken keihard om zich staande te houden in een maatschappij waar gesproken taal de voertaal is. Ze lopen op hun tenen om zoveel mogelijk van de communicatie mee te krijgen. Dit weekend hoeft dat niet. Hier “spreken” we allemaal dezelfde taal.
Diep ontspannen en herstel van lichaam en geest staan dit weekend centraal.
 
Programma
Het programma zal o.a. bestaan uit behandel jezelf met drukpuntmassage en verschillende oefeningen op het gebied van mindfulness , ademhaling, meditatie, bootcamp (mild) en een teken keramiek workshop. Plus bingo avond met allerlei leuke cadeautjes. Ik vind het ongelooflijk leuk, dat Robin Frings (bootcamp), Berber van de Horst (Teken Keramiek workshop) en Health by Vera Vos (kokkin) ons zullen vergezellen om er samen een onvergetelijk weekend van te maken.
Natuurlijk is er voldoende tijd om te lezen, wandelen, en/of slapen; datgene waar jij behoefte aan hebt. 
 
Praktische informatie:
Data: 12 t/m 14 november 2021
Kamers & Prijzen: Tweepersoonskamer (€ 315,- p.p.) 
Maaltijden: Alle maaltijden zijn inclusief en vegetarisch.
Omgeving: Ane ligt midden in de natuur waardoor je er gemakkelijk heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. De voertaal tijdens het weekend is Gebarentaal. 

Ervaring: Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze retraite (mannen en vrouwen), ervaring met yoga of meditatie is niet noodzakelijk. 
corona

Wij zorgen er als organisatie voor dat de coronamaatregelen op de locatie gehandhaafd worden. Op het moment dat het weekend van overheidswege niet door zou kunnen gaan overleggen we met de locatie over een alternatieve datum.

Datum

Vrijdag 5 t/m 7 maart 2021. Verzetten naar vrijdag 12 t/m 14 november 2021

Tijd

Vrijdag vanaf 17:00 uur en zondag tot 18.00 uur.

Locatie

Ane (Overijssel)

Kosten

€ 315 p.p.

© Ilsejobse 2020

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden
Contact

Werklocatie:
Klooster Onze Lieve Vrouw ter Eem
Daam Fockemalaan 22
3818 KG  Amersfoort

info@ilsejobse.nl
www.ilsejobse.nl

WhatsApp:  06 83 168 309