Kijk eens wat ik hier heb!

 

Ik heb echt behoefte om deze essentiële oliën aan jullie te laten zien. En dit is nog niet eens alles, ik heb nog veel meer soorten! Ik ben er zo enthousiast over omdat het biologisch is en zuiver. Het bevat geen chemische stoffen, geen kleur- en geurstoffen. Het is een 100% puur product. Het wordt gemaakt van planten en bloemen, die op een bepaalde manier worden behandeld. De geur die van de oliën af komt is verrukkelijk!

 

Je kan ze gebruiken omdat je ze gewoon lekker vindt ruiken, maar ze kunnen ook helpen bij bepaalde klachten. Als je bijvoorbeeld niet kan slapen, kan je een combinatie van bepaalde oliën op je hand druppelen of onder je tong leggen of onder je voet smeren. Zelf druppel ik het vaak op mijn handen en smeer mijn hals en schouders ermee in, zodat de olie zijn werk kan doen richting mijn hoofd. Ook adem ik de lucht in die van mijn handen komt en meteen voel ik me meer ontspannen. Ik heb dan veel gedachten, maar door de oliën neemt de drukte in mijn hoofd af en voel ik me ontspannen. Iets anders waarvoor je deze oliën kan gebruiken, is als je een wond hebt. Smeer de olie erop en het geneest goed.

 

Mijn jongste zoon was pas door een wesp gestoken in zijn vinger. Het deed erg veel pijn en er kwam een dikke bult op zijn vinger. We deden wat olie op de bult en hij verdween! Je kan de essentiële oliën dus toepassen bij diverse klachten, zoals hoofdpijn, slaapproblemen, buikpijn, een opgeblazen gevoel, enz. Wanneer ik iemand masseer merk ik dat het effect van de massage veel sterker is als ik er de oliën bij gebruik. En het is niet alleen te gebruiken bij lichamelijk klachten, maar ook kan het helpen bij heftige emoties zoals verdriet, onrust, angst of depressieve gevoelens. Je voelt je dan wat stabieler of rustiger. 


Je merkt, ik ben er enorm enthousiast over. En ik wil deze kennis graag met anderen delen, zodat er meer mensen profijt kunnen hebben van deze oliën. Ik wil graag laten zien wat ze kunnen en je hoeft ze niet te gaan gebruiken, maar dat zou ik wel leuk vinden. Ik wil informatie geven over wat essentiële oliën je kunnen bieden. Dus ik dacht; ik geef een workshop! Als je het leuk vindt, kom kijken, luisteren, ervaren, ruiken en proberen. De workshop is gratis. Je krijgt een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers en ik geef je informatie over de oliën. Maar je mag ze ook zelf proberen, daar ben je vrij in.


Er komt nog informatie over de datum van de workshop. Ik hoop dat je komt! Niet alleen voor de essentiële oliën, maar ook voor de gezelligheid. We kunnen dan ook ervaringen uitwisselen. Misschien geef je wel eens een massage aan je kinderen of partner en wil je de oliën eens proberen en ervaren wat ze kunnen bieden. Dat zou ik leuk vinden! Zie ik je dan?

Voor data's staat op de Facebook evenement van ilsejobsecoach.

Copyright © 2020 by IlseJobse