Ieder leven heeft een bedoeling.
Het is onze bezieling die ons de weg aanreikt. 
Anna Drenth 

Ieder mens is anders en in ieder van ons is een verlangen aanwezig om onze eigenheid te leren kennen én uit te drukken. 
Hierin krijgt het leven betekenis, en opent zich de ervaring van vitaliteit en welzijn. 
Toch is het lang niet altijd vanzelfsprekend om eigen of authentiek te zijn. Het verlangen kan botsen met de verwachtingen en de druk die je ervaart uit je omgeving of van binnenuit. 

Je kunt aanlopen tegen gevoelens van onzekerheid, frustratie, leegte of zinloosheid en geconfronteerd worden met belangrijke (levens)vragen of -thema's: 
* Ik doe ontzettend veel, maar ik voel mijn hart  er niet in
* ik voel me zo vaak overspoeld door de veelheid der dingen
* Welke richting wil ik uit in mijn leven? 
* Waarom voel ik me zo ontevreden, terwijl ik alles heb om gelukkig te zijn? 
* Waarom ben ik hier? 
* Ik voel me gevangen in een patroon, ik zoek naar bevrijding
* Ik weet niet wat ik wil, en dit legt me lam.

Innerlijke Coach helpt je om het contact met je eigen richting en je bezieling te hervinden en daar waar nodig te helen in je levenspijn. 

Samen kijken we wat er in jouw leven speelt en nodig is. 
Ik nodig je uit tot luisteren en onderzoeken, tot vallen en weer opstaan. Ik ondersteun je in je ontwikkeling naar een leven vanuit liefde en eigenheid en naar verandering die van binnenuit komt. 

Wat bezielt jou?

De coaching richt zich op het (her) vinden van bezieling in jouw leven, of dit nu gaat om vragen of thema’s die in je werk spelen, of dat deze zich uitdrukken in de privé sfeer.

In een ontmoeting word je uitgenodigd aanwezig te zijn bij datgene waar je tegenaan loopt, en te onderzoeken wat de betekenis is die het voor je heeft. Niet door te oordelen, maar door bewustzijn en mildheid ontstaat een ruimte waarbinnen wezenlijke verandering mogelijk wordt. We kijken hoe je de inzichten kunt verankeren in je dagelijks leven, zodat de verandering daadwerkelijk grond onder de voeten krijgt.
Soms is één sessie voldoende, meestal kom je meerdere keren. Soms één keer in de week, maar ook een of twee keer per jaar is mogelijk. In veel gevallen kiezen cliënten voor de individuele leerweg, die met acht bijeenkomsten een afgerond geheel vormt.

 

Werkvormen die worden gehanteerd zijn o.a.: (leer)gesprek, geleide meditatie, massage, aandachtsoefeningen, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen, tekeningen, visualisatie, zelfonderzoek, healing en werkvormen waarin je creativiteit wordt geprikkeld, alles in afstemming op jou als ‘reiziger’. De sessies worden aangevuld met praktische opdrachten om opgedane inzichten te kunnen integreren in je dagelijks leven.

 

Individuele Leerweg

De individuele leerweg is een persoonlijk traject dat zich richt op het (her)vinden van inspiratie, en dat je ondersteunt in het bewust worden en benutten van jouw mogelijkheden om die inspiratie tot uitdrukking te brengen in je leven.

 

Het uitgangspunt van dit traject is het aanspreken van je vermogen om je eigen weg te kiezen van binnenuit. Je steeds minder te laten leiden door de omstandigheden in je leven of door wat anderen vinden. Verlangen en innerlijke kracht vormen hierin een samenspel: wat is het wat je werkelijk wilt en wat heb jij in huis om daar te komen?
Het eerste wordt omgezet in een persoonlijk leermotief, het laatste drukt zich uit in jouw unieke talent en in de kwaliteiten die deel uitmaken van je essentie.
Je leert bewust en met mildheid om te gaan met tegenkrachten en valkuilen die je ontmoet.
Steeds word je uitgenodigd om je grenzen te verkennen en iets te verleggen. 
Zo ontstaat ruimte waarbinnen wezenlijke verandering mogelijk wordt, dat wil zeggen – verandering die van binnen uit komt en bijdraagt aan authenticiteit.

De leerweg bestaat uit acht sessies die een tot anderhalf uur duren. 
De aanpak is uitnodigend en afgestemd op jou als mens met je mogelijkheden en je beperkingen. 
Aan het einde heb je een stevige aanzet gekregen om je leven vorm te geven vanuit authenticiteit. 

Stuur een mail , info@ilsejobse.nl, voor een afspraak voor een coachingsessie

Individuele leerweg €350,- 4 x 60 minuten of 6 x 60 minuten 470 euro

Dit is incl intakegesprek, wekelijkse behandelingen en werkboek.

In de meeste gevallen wordt coaching vergoed via gemeente of PGB.

Alle gemeenten hebben 'begeleiding' in hun takenpakket. Dat is bedoeld voor mensen met beperkingen. Gemeenten verstrekken begeleiding aan mensen tot 18 jaar via de Jeugdwet en aan 18-plussers via de Wet maatschappelijke ondersteuning. Er zijn geen landelijke beleidsregels, dus per gemeente (jouw woonplaats) zou apart gevraagd moeten worden welke mogelijkheden er zijn en hoe het aan te vragen is. Soms kan het ook via een persoonsgebonden budget. Voor meer informatie of vragen mag je mij mailen

Copyright © 2020 by IlseJobse