Met liefde je kind in balans

Iedere ouder ziet zijn kind het liefst gelukkig.

Helaas komt het vaak voor dat het kind niet gelukkig voelt.

Redenen kunnen zijn:

- Onzekerheid

- Verdriet

- Trauma

- Faalangst

- Gepest worden

- Emoties niet kunnen uiten

- Niet goed kunnen slapen of onrustig

- Grote mond of veel weerstand 

Allemaal problemen die ervoor kunnen zorgen dat je kind niet lekker in z'n vel voelt. Herken je je een van deze problemen bij je kind? Voelt hij/zij gewoon niet lekker in z'n vel dan kan ik als (gebarenkundige) kindercoach helpen.

*innerlijke kind traject* is gericht op (doven, slechthorende of coda) kinderen met een trauma (scheiding ouders, gepest worden, etc)

✅In 6 weken ga ik met het kind aan de slag en gebruik ik verschillende kindvriendelijke technieken. 

✅Met dit 1-op-1 traject leer ik het kind weer terug te gaan naar zijn/haar eigen ik, meer en makkelijker ontspannen en zelfvertrouwen terug te vinden.

Vaak zit er hier een diepere laag onder. Met het innerlijke kind traject haal ik die laag naar boven zodat zij/hij zich gemakkelijker kan uitten. De huidige situatie zorgt ook voor spanning in haar lijf/zijn lijf. Wanneer zij/hij die onder controle gaat krijgen zal zij/hij ook veel rustiger haar/zijn en makkelijker dingen aan kunnen.

Het herstel is een traject en duurt 6 weken De investering hiervoor is €695.- 

Dit is incl intakegesprek, wekelijkse behandelingen en materiaal.

 

In de meeste gevallen wordt coaching vergoed via gemeente of PGB.

Alle gemeenten hebben 'begeleiding' in hun takenpakket. Dat is bedoeld voor mensen met beperkingen. Gemeenten verstrekken begeleiding aan mensen tot 18 jaar via de Jeugdwet en aan 18-plussers via de Wet maatschappelijke ondersteuning. Er zijn geen landelijke beleidsregels, dus per gemeente (jouw woonplaats) zou apart gevraagd moeten worden welke mogelijkheden er zijn en hoe het aan te vragen is. Soms kan het ook via een persoonsgebonden budget. Voor meer informatie of vragen mag je mij mailen. 

Copyright © 2020 by IlseJobse