Welke massage past bij jou?

Massage

Massage is een fijn instrument voor lichaamswerk.
 
De informatie die we in het dagelijks leven oppikken wordt ontvangen via onze zintuigen en in het algemeen voornamelijk doorgestuurd en verwerkt in het hoofd, waar je verstand huist.
 
Zaken waar we op dat moment geen ruimte voor hebben, raad mee weten of die we liever nog even “parkeren” worden opgeslagen in het lichaam.
Wat het verstand betreft zit het daar goed en kunnen we na opslag járen vooruit zonder ooit nog stil te staan bij de gebeurtenis die we hebben vastgezet.
Soms denkt het lichaam daar echter anders over en ontwikkel je klachten die uiteenlopen van hoofdpijn, buikpijn tot algemene malaise. Het lichaam roept als het ware om verlossing.
 
Ons verstand, dat ons nog steeds wil beschermen, kan het soms knap lastig maken om te herkennen waar deze fysiek klachten vandaan komen.

Tijdens de behandeling stem ik af op hetgeen je lichaam laat zien. Ik voel waar blokkades zitten en zal die -  in overleg – de nodige aandacht geven. Er zijn verschillende massages die ik kan inzetten met verschillende intensiteit.

De afspraak begint met een korte intake. Zo kan ik bepalen waar de focus van de massage komt te liggen. Het gebeurt soms dat ik halverwege de behandeling van koers verander omdat ik iets tegenkom dat om een bepaalde aanpak vraagt.  Uiteraard doe ik dat alleen nadat ik met je heb afgestemd. Niets gebeurt zonder jouw toestemming.
Na de massage is het belangrijk dat je voldoende water drinkt zodat de afvalstoffen die vrijkomen uit je blokkade makkelijker afgevoerd kunnen worden. Waarschijnlijk ervaar je al meteen na de behandeling meer ruimte in je lichaam en je hoofd. Het beste resultaat is na 2 dagen voelbaar.
 
Het aantal massages dat nodig of gewenst is hangt af van wat we tegenkomen in je lichaam en ook hoe je daarop reageert. Samen bepalen we wat goed voor je is en welk prijskaartje daar bijhoort.

tarief: va 50 euro per behandeling

© Ilsejobse 2024

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden
Contact