Hoe voel ik me eigenlijk?

Overig aanbod

Gebarentaalles op (basis)scholen
 Ik ben geschoold als Gebarentaal docent. Ik geef regelmatig les aan volwassenen en kom vaak op school om les te geven aan kinderen.
Mijn doel is kinderen spelenderwijs te laten kennismaken met de Nederlandse Gebarentaal. In de regel geef ik les aan kinderen van 4 tot 14 jaar. Op deze manier wordt de communicatie met dove en slechthorende mensen laagdrempeliger en bovendien stimuleert het maken van gebaren de samenwerking tussen de linker en de rechterhersenhelft. Tijdens de lessen maak ik gebruik van verschillende vormen van educatief spelmateriaal (woord en beeld)
Een voorbeeld hiervan is het " Over doof zijn en gebarentaal". Hierbij worden woorden uit de Nederlandse taal weergegeven in gebarentaal middels een leuke spelvorm aangeboden. 
Het is mijn voorzichtige bijdrage aan een  inclusieve maatschappij. Er zijn kinderen die dagelijks gebaren – moeten – gebruiken om te communiceren. Hoe fijn zou het zijn het als we allemaal zouden kunnen gebaren! 

tarief : op aanvraag va. 65 euro per uur 


Kinderyoga op school
Omgaan met stress
 
Kinderyoga geeft:

  • Kinderen rust, balans, (zelf)vertrouwen en vooral ook plezier.
  • De verschillende onderdelen in de les helpen kinderen
  • -weer- met zichzelf in contact te komen;
  • Hoe voel ik me eigenlijk?
  • Wat voor beeld heb ik van of over mezelf?
  • Bewust werken we samen in een groep aan een goed gevoel over jezelf!

Door kinderyoga komen kinderen op
een speelse en creatieve manier in aanraking met verschillende yogahoudingen, meditatie, en ademoefeningen. Elke les is een beleving én vooral ook een feestje! 

tarief: va 55 euro per uur per groep

Workshop Baby/peuter voet reflexologie
leer binnen 2 uur de basistechnieken van de voetreflexbehandeling voor kinderen.
 tarief: va 45 euro pp  bij 4 deelnemers
Wil je de band met je baby/peuter versterken?
 
Heeft je baby of kindje last van krampjes, constipatie, astma, krijgt hij/zij tandjes of is je baby of peuter vaak onrustig? Het – zelf-  geven van voet reflexologie aan je kind kan hem/haar helpen ontspannen. Studies hebben aangetoond dat baby’s en jonge kinderen ongelooflijk snel reageren op voetreflexologie. Omdat baby’s en peuter's ervan houden dat hun voeten worden aangeraakt, is het een heerlijke manier om met ze te werken en een liefdevolle band te bevorderen. Het biedt alle voordelen van een niet-invasieve en medicijnvrije natuurlijke therapie. De gebruikte technieken hebben tot doel het immuunsysteem te versterken evenals krampjes, lucht in de darmen, reflux, obstipatie, buikpijn, en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten.
Stel je voor; een rustgevende behandeling die je zelf kan geven, maximaal 5 minuten lang, en die overal kan worden toegepast; in de supermarkt, in een restaurant, onderweg of thuis.

Cadeaubon : Leuk om te geven, en nóg leuker om te krijgen; een cadeaubon voor een behandeling op maat .

© Ilsejobse 2020

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Webdesign/webdevelopment: Birdhouse online

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden
Contact

De Wijkboerderij
Zeldertsedreef 2
3824 EK Amersfoort

info@ilsejobse.nl
www.ilsejobse.nl

WhatsApp:  06 83 168 309