Welke vorm past bij jou?

Intuïtief Coaching

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Genezing is nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. 
 
De verschillende manieren waarop ik mensen ondersteun zijn er allemaal op gericht het leukst mogelijk leven te bereiken.
 
Ik heb geleerd dat je dit doel op verschillende manieren kunt nastreven; mensen zijn –gelukkig- niet allemaal hetzelfde en bij ieder is de invulling van het leukst mogelijke leven gebaseerd op een mix van ervaringen en karakter.
 
Het is dan ook niet meer dan logisch dat een goede coach samen met de klant op zoek gaat naar passende tools en manieren om recht te doen aan de specifieke behoeften van die persoon. Ik coach volwassenen en behandel ook graag kinderen. 
 
De tools waar ik graag mee werk zorgen ervoor dat via we meerdere “ingangen” hebben om bij de kern te komen.
 
Sommige mensen houden van woorden, de letters, klank, … de dubbelzinnigheid. Dan zijn gesprekken een mooie ingang naar het leukst mogelijke leven. Maar zeker niet de enige manier.

Ik ben doof geboren. Het voordeel van slechte oren hebben is dat je lichaam haar goed werkende zintuigen zo afstemt dat ze beter dan gemiddeld waarnemen. Ik zie, ruik, proef en neem dan ook scherper waar dan mijn horende vrienden.

Voor de coaching heeft dat als voordeel dat mijn focus net iets anders ligt en ik vaak dingen zie die anderen eerder niet zagen. Voor mij staat het lichaam centraal. Het lichaam liegt niet. Daar waar het hoofd ons nog weleens in om de tuin kan leiden, geeft het lichaam onze ‘geheimen” met de juiste benadering “bloot”. Ik voel hoe en waar deze geheimen zich in het lichaam bevinden en met de klant samen vinden we een manier om ze aan te pakken
 
Voor het coachen betekent het dat ik een aantal tools tot mijn beschikking heb
 
Op het mentale vlak:
meditatie, spel, fysiek contact en gesprek.

Het fysieke vlak:
lichaamswerk: voetreflextherapie, nek schouder en/of gezichtsmassage. Door met het lichaam te werken komen delen aan het licht die al dan niet bewust, zorgen voor blokkades via bepaalde ademtechnieken kunnen we opsporen waar deze blokkades zich bevinden en ons richten op het wegnemen ervan. Ook zorgt deze tecniek voor een diepe ontspanning.
 
Tijdens onze eerste afspraak kijken we samen op welke manier we van start gaan, en bepalen we iedere keer op nieuw wat op dát moment voorrang heeft en nodig is.
De eerst keer dat we elkaar zien is de intake onderdeel van de sessie.
tarief: tussen de 50 euro en 60 euro per afspraak.  De prijs wordt duidelijk zodra je op maat gemaakte aanbod klaar is.

PGBhet is mogelijk om via de gemeente een vergoeding aan te vragen voor de coachingssessies op maat. Als je hier meer over wil weten, ik wijs je graag de weg.


Een afspraak maak je via de mail : info@ilsejobse.nl of via mobiel (whatsapp only): 06-83168309 .

© Ilsejobse 2022

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden
Contact