Welke kleur past bij jou?

Leuk dat je onze kaart hebt gevonden!
Welkom op de site

Net als de meesten van ons heb ik een flink deel van mijn leven gezocht naar wat werkelijk bij me past, en hoe ik daar zou kunnen komen. Niet alleen voor mijzelf als persoon maar ook in het werk dat ik graag wil doen.
Wat voor mensen wil ik om me heen, waar word ik blij van, wat kóst energie, hoe laad ik daarna weer op… Wat voor opleiding is leuk genoeg om me voor in te zetten, oppas te regelen en mijn kinderen te “moeten” missen.
Gaandeweg werd dat pad duidelijker en na het afronden van mijn meest recente opleidingen was me helder dat ik floreer als ik me in verbinding kan stellen met anderen en vanuit deze positie iets voor de ander kan betekenen.
In deze verbinding ben ik vaak degene die de ander bij de hand neemt richting een oplossing, maar het gebeurt niet zelden dat de ander me inzicht geeft in wat ik in mijn eigen leven doe! Het is met name deze wederkerigheid die me inspireerde hier mijn werk van te maken. Wat is mooier dan meerdere dagen per week bezig te zijn met iets dat je inspireert!
 
Om met de ander te kunnen verbinden heb ik vanuit diverse opleidingen fysieke én mentale tools aangereikt gekregen. Vaak pas ik de technieken gecombineerd toe.
Wat ik ga doen hangt af van de vraag van de klant.
 

Fysiek werk ik via massages; dmv voetreflexologie ( therapie of ontspanning ), nek/schouder en gelaatsmassages bereik je een diepe ontspanning waarin vaak duidelijk wordt welke onderliggende klachten de oorzaak zijn van klachten waarmee de klant bij je komt.
 
Mentaal: via verschillende oefeningen maak ik contact, gebaren, meditatie, spel, fysiek contact, gesprekken. Op deze manier komen we samen tot de kern.
 
Esotherisch: bij sommige klanten past een combinatie van werkvormen waarbij we gebruik maken van reading en healing om tot de kern van de vraag te komen. Alhoewel deze vorm van coaching niet alledaags is, merk ik dat er veel positieve resultaten uit voortvloeien. Dus als je open staat voor het niet “geijkte” zijn het mooie technieken om in te zetten op weg naar ontspanning, geluk en inspiratie.
 
Ik voel me dankbaar. Op deze manier kunnen werken is het grootse cadeau dat ik me kan indenken. Ik heb meer rust en zelfvertrouwen dan ooit tevoren. Ik ben goed zoals ik ben.
Nu is het tijd om mijn kleuren te laten zien
Als je wilt help ik je graag ontdekken welke kleuren de jouwe zijn welke kleuren je het mooiste staan!

© Ilsejobse 2024

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Disclaimer

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden
Contact